Для початківців, хто іноді намагається готувати, але злиться через кашлат під час роботи в кухонній зоні!

Introduce yourself here...
Post Reply
Robbivom

Вибачте, але я мушу поділитися смішною ситуацією, що сталася зі мною минулого тижня, і це було.... Моя крихітка захотіла, щоб як кулінарний експерт спекла дещо особливе з нагоди її ДР. Я, як завжди, авжеж, взялася шукати врятувальну знахідку у Google і отримала несподіванку. Втратила цілих півтори години, і це ще щастя!, переходячи з блогу на сайт! Одні ідеї здавалися надто складні, інші варіанти - із дивними компонентами, решта - з купою реклами. Але згодом раптово я мені спало на думку щодо цей порятунок каталог й просто за п'ять неймовірно швидких хвилин, і це факт! вишукала - ідеальний варіант! Варіант став так зрозумілим, що в результаті навіть 12-річна юна кулінарка несподівано змогла своїй мамі допомогти. Наприкінці ми разом зробили неймовірний кулінарну феєрію, що перетворився на справжнім успіхом дня народження. Тепер всі мої друзі питають: "Де ви знайшла такий собі чудовий рецепт?"
Каталог сайтів
Post Reply